PRIVATNI DOGAĐAJI

Desetka

Ako planirate proslavu, druženje ili korporativni događaj - restoran-bar "Desetka" je vaš savršen izbor. Uz diskretnu uslugu našeg stručnog osoblja - samo trebate uživati. Imamo na raspolaganju nekoliko različitih menija koje možemo dodatno prilagoditi vašem ukusu.
Naša ponuda preko 100 vina iz različitih krajeva svijeta savršeno nadograđuju bogatstvo ukusa naše kuhinje.
Restoran ima 135 sjedećih mjesta ili 250 stojećih mjesta, a za manje grupe, do 20 gostiju, imamo potpuno odvojen dio restorana. Tokom čitave godine u restoranu se održava bogat zabavni program koji se može prilagoditi korporativnim potrebama svakog preduzeća.

Ketering u Podgorici

Ketering u Podgorici je ugostiteljska djelatnost koja podrazumijeva proizvodnju, uređenje i posluživanje hrane i pića izvan mjesta na kojem se hrana proizvodi. Ketering Desetke nudi cjelokupnu ugostiteljsku uslugu od proizvodnje do kompletnog posluživanja hrane i pića za sve vrste događanja i proslave.
Naša ponuda se sastoji od širokog asortimana alkoholnih i bezalkoholnih pića kako bismo mogli ispuniti sve željene narudžbe. Sva naša jela i pića isporučuju se u posebno dizajniranoj ambalaži koja se prevozi u besprekornim uslovima, tako da možete biti sigurni da su hrana i piće koje se poslužuje svježe.
Obožavamo hranu. Volimo Podgoricu i volimo vam biti na usluzi. Desetka čini iskustvo keteringa u Podgorici besprekornim. Pružamo usluge keteringa za sve oblike poslovnih, društvenih i drugih važnih događaja.
Obećavamo vam najsvježije namirnice iz domaće proizvodnje, ručno pripremljenu hranu začinjenu crnogorskom elegancijom i besprekornom uslugom. Naša strast za keteringom je inspirisana bojama, ukusima, teksturama i mirisima u Podgorici, malom gradu koji zovemo domom.

Biznis ketering u Podgorici

Savršen ketering za poslovne događaje je teško pronaći. Shvatamo da ste zauzeti, imate mnogo posla i učestvujete u brojnim sastancima. Naš stručni tim pobrinut će se da vaši zaposleni, partneri, članovi tima, izvršni odbori i budući poslovni partneri budu oduševljeni keteringom u kancelariji. Za nas, ketering za poslovne događaje nije problem nego izazov.
Bilo da radimo ketering za kancelariju za 6 osoba ili ketering za konferencije za 200 osoba-stojimo vam na raspolaganju. Naš tim će detaljno isplanirati svaki pristup, od izrade posebnog menija, dostave i samog posluživanja.
Razumijemo važnost poslovanja pa će Naš tim za vaš Gala ketering učiniti sve kako bi dali poseban doživljaj na predstavljanju proizvoda, poslovnom događaju ili happy hour zabavi.

Gala ketering

Gala ketering za važne događaje kao što su prvi rođendani, krštenje, svečana večera ili svadba - možemo sve. Od malih okupljanja do dvadeset ljudi, do velikih događanja do 250 ljudi. Bilo da se vaš događaj održava u parku, kod kuće, u poslovnim prostorima ili čak na javnim površinama – naš event menađment dolazi kako bi vas spasio pomogao u obilježavanju vašeg posebnog događaja ukusnom hranom i pićima i profesionalnim ugostiteljima.
S velikim iskustvom u ovom poslu, naš tim je na vrhu keteringa u Podgorici. Pažnja posvećena najsitnijim detaljima, vrhunska kulinarska remek-djela pružila su nam mogućnost da doprinosimo Podgoričkom keteringu.
Bez obzira na opsežnost vašeg posebnog događaja, Desetka se brine da se Vi i vaši gosti prepustite nezaboravnim specijalitetima. Naši kuvari obraćaju pažnju na kulinarske trendove i koriste isključivo svježe, organske i namirnice iz lokalnog uzgoja za pripremu kulinarskih remek-djela.
Organizujemo gala evente i za brojne klijente u cijeloj Podgorici, pri čemu osiguravamo da svaki event bude besprekorno odrađen.
Tim Desetke će vas voditi kroz cijeli proces planiranja gala eventa, pazeći na vaše jedinstvene želje, kako bismo osigurali da ne dobijete ništa manje od onoga što naš gala ketering može ponuditi - najbolje.

Ketering za dječije rođendane

Ketering za rođendane u Podgorici zahtijeva mnogo truda obzirom na to koliko vremena vaše dijete treba, koliko vremena imate i činjenicu da želite pripremiti savršenu dječju rođendansku zabavu. Desetka će pripremiti najbolju slatku i slanu hranu za djecu kako bi se mogli prepustiti odmoru od trčanja, plesnja i igranja.
Rođendan se može organizovati u našem restoranu ili pak pružiti uslugu u vašem domu ili bilo gdje gdje se rođendan održava. Dopustite event menađmentu da svaki poslovni ručak, svečanost, vjenčanje ili bilo koji poseban događaj učini savršenim I dokažemo da imamo najbolji ketering u Podgorici.
Naši event menadžeri i kompletno osoblje dostupni su i spremni odgovoriti na vaša pitanja, pomoći vam da započnete planiranje događaja ili vam jednostavno daju nekoliko ideja za vaše slavlje. Kontaktirajte nas danas i započnite kreiranje svoje proslave za pamćenje.

X
DOSTAVA POZOVITE NAS