PRIVATNI DOGAĐAJI

Jedinstveno mjesto u Podgorici, glavnom gradu Crne GoreO nama


Mjesto koje karakteriše specifično raspoloženje, odličan položaj u sklopu Fakulteta u Podgorici, širok izbor kvalitetne hrane i pića, pažljivo odabran kulturno-zabavni program i jedinstveni muzicki koncept. Restoran-bar Desetka je savršen izbor za proslavu važnih životnih događaja kao što su rođendani i krštenja, kao i za veće proslave, obzirom na činjenicu da ima veliki kapacitet za sjedenje i stajanje. Na prvi pogled i prvi zalogaj , ovaj restoran će vas osvojiti i natjerati da se vratite. Ljubazno i uslužno osoblje saslušaće sve vaše želje i predloge ili Vam pomoći u odabiru jela i pića, a sve to kako bi učinili da vaša posjeta “Desetki” ostane u lijepom sjećanju.Dođite da nas posjetite !!!

Šta da očekujete?

Unutrašnjost restorana je lijepa i topla, usluga je profesionalna, naše obučeno osoblje će učiniti sve kako bi se gosti osjećali kao kod kuće, a hrana koju poslužujemo je ukusna i raznolika. Naš meni sacinjavaju razne vrste mesa, sireva, čorbi, tjestenina i drugih specijaliteta naših profesionalnih majstora kuvara čija je misija zadiviti besprijekornim jelima. Budući da restoran Desetka nastoji biti mjesto gdje će se svako osjećati ugodno, jelovnik je bogat svježim gurmanskim obrocima, vinska karta restorana sadrži mnoga izvrsna vina iz regije i drugih dijelova svijeta.

Naša misija

“We love to feed our souls, minds, the need for greatness and bodies.”

Hranimo čula, želju ili znatiželju te nastojimo zadovoljiti glad onih koji žele rizikovati, tražiti zadovoljstvo iznenađenja i istraživati nepoznato. Da bi to bilo moguće, istražujemo gastronomski svijet u skladu s našim društvenim navikama. Nastojimo da usavršimo kontekst u kojem obrok pruža slobodno vladanje svim vašim čulima. Tokom vašeg boravka u našoj lijepoj oazi doživjećete neponovljive senzacije. Naše usluge će Vam otkriti dobro čuvanu priču o običajima i emocijama. Njih ćete zasigurno proživjeti dok sjedite za stolom i uživate u obroku s vašim najmilijima. Hrana koja je bogata ukusima, mirisima, teksturama i bojama ovdje je za vas da u njoj uživate i osjetite je sa svim svojim čulima. Nastojaćemo izazvati osjećaje koje nikada niste doživjeli u restoranu.

Naša priča

U našim očima život je u pokretu, stoga ništa nije apsolutno ili statično. Neprestano nastojimo biti u stanju stalnog kretanja i učenja, baš kao što se Majka Priroda pridružuje kretanju Zemlje, svjetlosti, promjenama godišnjih doba, raznolikim oblicima života na njoj, bojama koje se mijenjaju svakim korakom koji napravimo.
Naša kuhinja je u stalnom pokretu i redefinisanju, identitet kuhinje svakodnevno se obogaćuje intenzivnom interkulturnom i interkontinentalnom razmjenom koja se od samih početaka ljudi dijelila kroz razmjenu svojih običaja, proizvoda i ideja. Crnogorska kuhinja samostalno priča o tradiciji Crne Gore.
Jedan zalogaj obroka stvorenog prema više desetina godina starom tradicionalnom receptu, učiniće da doživite drugačiji susret s crnogorskom kulturom na nov, iskonski način. Naš tim kuvara vam donose najbolje iz čitavog svijeta, miješajući tradicionalne crnogorske namirnice s modernim receptima, načinima pripreme i korisćenjem začina koji nisu karakteristični za crnogorsku kuhinju.
Restoran je mjesto njegovanja dijaloga, upoznavanja elemenata i privlačenja suprotnosti iz ovih pobuda je stvorena Naša prica. Restoran Desetka priča priču spajanja složene istorije i običaja Crne Gore sa istorijom i elementima drugih kuhinja. Spajanje koje je stvorilo treću stvarnost i život u harmoniji u restoranu zvanom Desetka.

Naš tim

Naš tim je tim vizionara koji su potpuno posvećeni svom poslu, ispunjavajući misiju Desetke. Desetka je tim stručnjaka koji kontinuirano rade na unaprijeđivanju svojih vještina koje doprinose tome da Podgorica postane izazov za one koji vole istraživati, upoznavati i učiti o novim kulturama. Radeći na usavršavanju, učenju novih vještina i prenošenju kulture i ljubavi prema onome što rade, naš tim će vam zasigurno učiniti posjetu Desetki nezaboravnim iskustvom.
Naše usluge će vam pružiti nesumnjivo savršeno osoblje o kojem se samo može sanjati. Oni su ključ koji otvara sva vrata koja čuvaju crnogorske tajne, tajne koje će vas oduševiti i natjerati da se nepovratno zaljubite u podgoričku i crnogorsku kuhinju. Težnja da se naši voljeni gosti osjećaju kao kod kuće, prioritet je našeg osoblja, stoga slobodno zatražite savjet ili pomoć pri biranju jela i pića. Ukus jela koje restoran Desetka nudi ne bi bio ono što je bez našeg osoblja. Naše osoblje je znanje, saosjećanje, energija, strast i srce koje Desetku čini najboljim restoranom u Podgorici.

Naš jelovnik

Desetkin jelovnik savršeno kombinuje više neispričanih priča kroz jela, glatko se igra sa svježim, organskim i vrhunskim sastojcima iz okolne podgoričke regije. Jela koja goste vode na putovanje koje istražuje crnogorsku tradicionalnu kuhinju s elementima moderne kuhinje – uživajte u vašoj omiljenoj tjesteninini začinjenoj tradicionalnim crnogorskim ukusima ili crni rižoto koji predstavlja putovanje kroz plodove crnogorske obale.
Uz široku paletu remek-djela na tanjiru, savjetujemo Vam da se prepustite iskustvu Crne Gore i ukusima lokalnih specijaliteta poput Bifteka u ulju ili Podgoričkog popeka. Kako ih volimo zvati putovanjima, a ne jelima, Biftek u ulju i Podgorički popeci predstavljaju najbolje od Crne Gore, sinergiju tradicionalne mesne kuhinje i savremenih ukusa koji na prvi utisak zvuče nemoguće, ali kada ih okusite - shvatićete kako savršeno odgovaraju jedno drugom.
Naš meni se neprestano mijenja, raste i usavršava napornim radom i ulaganjem u znanje našeg osoblja, pa osim uobičajenih obroka, možete očekivatii da ćete biti iznenađeni gastronomskim remek djelima u najboljem restoranu u Podgorici. Pridružite nam se svaki dan u nedelji - ujutro, na ugodnom doručku u Podgorici, obimnom ručku ili opuštajućoj kasnoj večeri jer naša priča pocinje od 7 ujutro i traje do ponoći.

Naše usluge

Ponosni smo što smo svestrano mjesto koje je ,,fusion,, restoran - bar u Podgorici. To je oduvijek bilo idealno mjesto za obroke koji privlače porodice sa djecom, poslovne ljude koji su odlučili o poslu razgovarati uz jedinstveni obrok, turistima i ljudima koji traže zabavu. Desetka pruža jedinstveno iskustvo, obzirom na činjenicu da je naša ponuda vrlo raznovrsna, a odlikuju ga usluge koje variraju - od posluživanja doručka do pružanja najboljeg noćnog života u Podgorici.
Osim što je najbolji restoran u Podgorici, Desetka vam nudi organizaciju događaja za sve važnije momente u vašem životu kao što su krštenje, vjenčanje ili poslovna večera ili usluge keteringa u Podgorici za bilo koji od gore navedenih događaja.
Bilo da tražite savršeno mjesto za proslavu djevojačke ili momačke večeri, rođendan ili jednostavan noćni provod s vašim omiljenim prijateljima; možete računati na naše osoblje koje će vam pružiti stručne savjete i ekskluzivnu uslugu kako bi vaš događaj bio savršen.
Prepustite se našem ljubaznom osoblju koje će se pobrinuti da se osjećate kao VIP.
U Desetki možete dobiti šolju kafe napravljenu samo za vas, prema vašim posebnim zahtjevima, koju će vam s ljubavlju i pažnjom napraviti jedan od naših obrazovanih barista koji ovom mjestu daju oznaku najboljeg kafića u Podgorici. Možete se osvježiti jednim od detox sokova koji su napravljeni od organskog i svježeg voća. A, za one koji su ljubitelji slatkog nudimo veliku ponudu kolača.
Jeste li ikada čuli za Raspberrymisu? To je Tiramisu s dodatkom malina, a njega možete probati samo u Desetki. Široka ponuda od preko 15 različitih vrsta palačinki ostaviće vas bez riječi. Biće nam čast poželjeti vam dobrodošlicu u našem posebnom utočištu ukusa, tekstura, mirisa i vizuelnih izazova, pa rezervišite vaš sto i dopustite da vas naš tim vodi kroz originalno, nezaboravno iskustvo onog što Crna Gora predstavlja.

X
DOSTAVA POZOVITE NAS